WWW. Osnovna šola Vuzenica – Občina ?????

Z jutrišnjim dnem šole ponovno odpirajo vrata učencem slovenskih osnovnih in srednjih šol. Kar velika večina staršev in ostalih, bi si rada kdaj ogledala na svetovnem spletu našo vuzeniško osnovno šolo ali vrtec.Npr.: kaj pripravlja o prvem šolskem dnevu – začetek…., sporočila, zanimivosti, …………….. !

In ko hočemo odpreti stran o naši osnovni šoli ( če iščemo po osnovni šoli ali pod Vuzenica,… ) na svetovnem spletu, nas usmeri-ja povezava na našo OBČINO, na kateri pa ŽAL, NI NIČ O NAŠI ŠOLI IN VRTCU !

Prava povezava je www.osvuzenica.si

  • Share/Bookmark


2 komentarjev

  1. IRENA, dne 29.09.2011

    Zdaj smo pa že konec septembra, o spletni strani OŠ Vuzenica pa še vedno ne duha, ne sluha….Glede na to, da še nismo imeli nobenega bližnjega srečanja z učitelji, sem hotela preverit, če bo prvi sestanek v ponedeljek 3.10.2011, pa se ne da. Obvestila pa tudi še ni bilo, čeprav je danes že četrtek 29.9.2011.

  2. Medved, dne 13.12.2011

    Danes je 13. december 2011, spletna stran Osnovne šole v Vuzenici še danes ni posodobljena. Ali se ve zakaj? Upajmo, da ni pomanjkanje denarja krivo za neažurnost. Leta nazaj, je bilo to vzorno urejeno.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !