Delo neznanega umetnika …….. ?

Na izlivu potoka Cerkvenice v reko Dravo, se je na kamniti škarpi znašel betonski zmazek “UMETNIKA”. ki si očitno misli: Če gre kanalizacija v potok, naj še gre to! Vendar to ni šlo v p…., temveč je ostalo na š…. ! Ko sem fotografiral omenjeno zadevo, je pristopil do mene možakar in me vprašal: “Ali ne veš, kdo je to naredil ? No, no, tisti, ki je imel spredaj kotalo, zadaj pa je bil bud…… !” in ostal sem brez besed.

 • Share/Bookmark


10 komentarjev

 1. irena, dne 3.07.2007
  irena

  omg, kako mi gredo take stvari na živce, ljudje, ki so jih zakrivili, pa še bolj!

 2. pet-in-g-seks, dne 3.07.2007
  pet-in-g-seks

  takšnemu človeku bi jaz beton okrog stopal zalil …

 3. chef, dne 3.07.2007
  chef

  Ne samo, da je svinjar, očitno je tudi idiot, pa je mislil, da bo beton enostavno steel v vodo, haha.

 4. joško, dne 3.07.2007

  Bebo je očitno veliko razmišljal, njegov problem pa je v možganski kapaciteti.

 5. Tjani, dne 3.07.2007

  No vi pa tut ne razumete “umetnikov” …. v take stvari se je potrebno poglobiti, da bi jih mi “povprečni” ljudje razumeli;)

 6. Brane, dne 3.07.2007

  bolj kot bebo, ki je to storil, me moti neefikasno delo odgovornih za odkritje in sankcioniranje storilca. Tudi ta stvar bo verjetno ostala le statistični podatek v beležki lokalnega policista in nič drugega. In to nemoč nad barabami in ekoteroristi najbolj zamerim vladi! Uff…

 7. kekec, dne 3.07.2007

  saj to je samo reprezentacija tega , kaj nekateri delajo. kip

 8. Toni, dne 3.07.2007

  Mene bi še najbolj čudlo, če bi tega človeka, ki ima IQ dvoživke, policisti (modri pajaci oblasti), našli…in če ga ga po čudežu najdejo (haha) naj to umetnino pred občinstvom – nami, odstrani. Ni je čez sramoto.

 9. mattei, dne 7.07.2007
  mattei

  To B. za Kotalom, je hotel bit “dobra duša” in popravit obrežje, ampak očitno krajše pameti ter ni ugotovil da kaj takšnega ne sodi v meje dobrega okusa in rubriko onesnaževanje okolja!

  P.S.:Sam pa tudi šele zdaj, ko me res že dolgo časa ni bilo v domačem kraju oziroma Sloveniji opažam, da naši kraji izgledajo neurejeni, nevzdrževani, umazani, revni, ter da nihče od vodilnih vzdrževalcev ne ukrene ničesar, da bi se le-to spremenilo, uredilo in naredilo privlačno za (nas), krajane, kaj šele turiste. Problem? Sam ga trenutno vidim v slovenski mentaliteti; Vse nam je pretežko in prezahtevno.

 10. krajanka, dne 16.07.2007

  Tako je to,ja. Ko si dolgo z doma inse vrneš , pa si res razočaran nad neurejenostjo domačega kraja. Se bojim ,da bo da rek “povsod je lepo, a doma je najlepše” potrebno spremeniti.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !