Izobešanje zastav !

Ob državnem prazniku “DAN DRŽAVNOSTI”, sem v naši lepi Vuzenici le na redkih pročeljih hiš opazil izobešene zastave. Naši občinski delavci pa so pozabili, da je bil to velik dogodek pred 16.leti. Očitno jim ni vredno, da bi izobesili državne zastave na cestne drogove (vsaj na mostu in v centru), ki samevajo. Mi,VUZENIČANI, pa žal moramo v Dravograd, na Muto,v Radlje, Podvelko in še kam na Koroško, da vidimo kako je potrebno svoj kraj obeležiti na tako velik dan. V tem kratkem zgodovinskem času, so določeni na hitro pozabili leto 1991 in oklepno kolono, alarme za letalske napade,………………………. !

 

Z izobešanjem zastav dokazujemo državljansko zavest ,ter spoštovanje naše zgodovine !

 • Share/Bookmark


4 komentarjev

 1. 1tastar, dne 26.06.2007
  1tastar

  Me prav zanima, če sta Drnovšek in Kučan izobesila slovensko državno zastavo. Po njunem obnašanju ob proslavi dneva državnosti bi sklepal, da sta izobesila črno ali pa partijsko zastavo.

  “Proletarci (in drugi slaboumneži) vsega sveta, združite se! Da z Internacionaaalo……

 2. packon, dne 26.06.2007
  packon

  1tastar je že malo senilen…
  Sicer tvoji smrduhi pridno izobešajo vatikanske zastave, ko pa so oni bojkotirali proslave, so verjetno izobešali domobranske in nacistične zastave, kajne!

 3. MEZICAR, dne 27.06.2007

  Pozdravljen, pravkar sem te dodal med povezave le kako, da sem te pozabil že prej dodati , ko sem te opazil. Blogerski kolega le tako naprej z svojim delom. Sicer o tem problemu sem tudi že jaz pisal ljudje premalo spoštujejo našo mlado državo in njene simbole upam, da se bo tudi na tem počasi spremenilo na bolje.
  Lp

 4. mattei, dne 7.07.2007
  mattei

  Bo moral kdo prit pogledat malo na Sever Evrope, ter pogledat kakšna narodna pripadnost je med domačini!
  Tu je vsak ponosen na svojo državo!
  Na dan praznika, pa ga ni državljana brez zastave in zabave!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !