Plavalni bazen nekoč,

in danes ga več ni !

 • Share/Bookmark


4 komentarjev

 1. Medved, dne 7.01.2011

  Vuzeničan!
  Za te bolj hladne dni, dobrodošla tema ob kozarčku zakuhanega vina. Upam, da si bo novi župan ( želim mu čimprejšnje okrevanje) v kolikor še ni bil pri sosedih v Eibiswaldu, ki je manjši od Vuzenice, pogledal, kako izgleda njihov rekreacijski prostor z bazeni. Mislim, da se bi prostor našel, samo še malo dobre volje ( denarja), pa nam nebo potrebno hoditi drugam.

 2. superman, dne 8.01.2011

  Ja, samo dobre volje(denarja) ni. Sploh pa niso najbolj primerni cajti za tak vložek. Pomojem je še kup drugih stvari prej za uredit, poleg tega naj bi v Radljah zgradili bazen, tako da bomo imeli malo bližje za kopat.

 3. Medved, dne 8.01.2011

  superman
  Se strinjam.
  Ni potrebno, da občina vloži denar. Obstaja zasebno partnerstvo, obstajajo SLO in EURO razpisi.
  Če bo želel sedanji župan urediti vse kar je bilo zamujeno, po mojem skromnem poznavanju, potrebuje dva mandata. Da bo pa uresničil svoje obljube, ki zajemajo tudi naše želje, potrebuje še tretji mandat.

 4. superman, dne 12.01.2011

  Medved
  Tudi jaz se s tabo popolnoma strinjam. Treba pa je vedet tudi, da sedaj, ko smo dobila novega župana vsi od njega nekaj pričakujejo in na njega pritiskajo. Treba pa je seveda vedeti da vseh ni mogoče zadovoljiti takoj. Zato bo potrebno nekaj časa in strpnosti.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !