Kam vodi siva pot …

Ko gremo iz centra Vuzenice v smeri Sv.Vida po državni cesti ( R3 -Dravograd – Vuhred ) in  mimo cerkve  pri Devici Mariji na kamnu, pridemo do odcepa ceste. In kam vodi katera cesta, se vprašuje  marsikateri potnik – oz. kolesar. Prejšnja – lesena obvestilna tabla Vuhred, pa je končala tako kot …… !!!

 • Share/Bookmark


3 komentarjev

 1. tržanar, dne 1.09.2010

  saj, oznake so v Vuzenici prav zares katastrofalne. morda pa je to strategija TIC-a,da popotnik večkrat zaide in si tako ogleda lepote in zanimivosti Vuzenice, ker jih sicer tako nima kje označene.

 2. Medved, dne 2.09.2010

  Uporabljati je potrebno GPS navigacijo. Ta nas bo usmerila, kam želimo.
  Mogoče bodo te in še katere pomanjkljivosti popravljene in odpravljene po volitvah. Novemu županu-nji predlagam, da imajo svoje seje občinskih svetov tudi izven Vuzenice ( Sv. Primož na Pohorju, Št. Vid, Dravče). Tako bi se župan-nja in občinski sveti še bolj seznanili z problematiko omenjenih krajev, ki tvorijo celovito občino.

 3. ivek, dne 26.01.2013

  GPS navigacijo da pridem iz vuzenice v Ribnico pa kje živiš.Ja volitve so že bile in še vedno ko se pripelješ na vrh do te lipe ne veš kje je smer za Vuhred.Župan kaj čakaš?????Ena tabla z krajevnim imenom ni tako draga reci pa ti jo občani kupimo.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !