Nekaj se je začelo premikati ………. !

Po vuzeniških dnevih so delavci CP Maribor pričeli voziti v naš kraj težko mehanizacijo (delovne stroje). Z včerajšnjim dnem se je ta mehanizacija začela premikati. Pričeli so z deli – preplastitev -na državni cesti, od železniškega mosta pri Cerkvenici, do železniškega prehoda, v smeri Sv. Vid nad Vuzenico (izjava delavcev CPM).

Upam, da bo v naslednji fazi prišlo še do relazacije celotne ceste Dravče, Vuzenica, Vuhred. Krajani se veselimo tega in samo upamo, da ne bo prišlo do prekopavanja ceste, ko bo potrebno obnoviti vodovodno napeljavo v centru in Sp.trgu (poteka pod cestiščem), izpeljati priključke na čistilno napravo ali čez čas še plinovod. Lahko samo upam-o, da je država (direkcija za ceste) videla projekte občine za dela, ki bi se naj izvajala na omenjeni trasi . Če tega niso videli ali jih na to še ni opozorila, bomo opazili čez čas !

 • Share/Bookmark


3 komentarjev

 1. krajanka, dne 29.08.2007

  Upam, da imajo v mislih tudi izgradnjo pločnika v Spodnjem trgu.

 2. bb, dne 29.08.2007

  To mogoče ne sodi kot komentar h gornjemu prispevku, je pa v povezavi z izgradnjo pločnika.Jaz namreč upam, da se bo uresničilo to, kar je zapisano na 24.ur(Pri varnosti otrok v prometu bo sodelovala tudi policija, ki je že začela s preverjanjem šolskih poti.)
  http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20070829_3104567.php

 3. Sp.trg, dne 30.08.2007

  Tudi jaz upam, da bomo dobili pločnik, čeprav težko verjamem, saj je cesta od šole do trgovine zelo ozka.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !