Pozabljeno skladišče ……… !

Ko prideš v naš kraj iz smeri Dravč, se v bližini krajevnega napisa in livarne, nahaja na zemljišču SLOVENSKIH ŽELEZNIC ” skladišče -zamreženo in zaraščeno, saj s tem skriva dober pogled na “VESTNE LASTNIKE” pozabljenega družbenega premoženja”.Sedaj pa služi … ? Del tega skladišča (60 kv.m) je bil v lasti bivše tovarne GORENJE MUTA, kar je razvidno iz table, ki je bila najdena za drevesom in obrasla z “razkošnim”zelenjem, kot vse ostalo.Blizu krajevne table je “seveda “tudi napis ” PREPOVEDAN DOSTOP “. Predstavljam si lahko z besedo ZAKAJ TAKO, odgovor ZATO, pa je razviden iz slik !

 • Share/Bookmark


2 komentarjev

 1. NN, dne 11.07.2007

  Ja,ja.Vidim, da imaš rad svoj kraj in pridno pišeš o stvareh, ki te motijo in o stvareh, ki so o.k.
  Moram ti povedati, da odobravam tvoje delo, vendar boš moral še malo bolj “okrcati”določene stvari.
  VUZENICA postaja “spaLno mesto”.
  Kaj sploh imaš v vuzenici?
  - ŠE POŠTENE TRGOVINE NIMAŠ, KJER BI LAHKO ZAPRAVIL TISTIH BORE MALO €, KI TI ŠE OSTANEJO
  - NIMAŠ GOSTILNE, KAMOR BI LAHKO POVABIL KOGA NA JEDAČO, NITI PROSTORČKA,KJER BI LAHKO POSEDEL IN POPIL KAKŠNO KAVICO
  - PRAV RAZOČARAN SI, KO VIDIŠ NEUREJENE CESTE, LUKENJ ŠE POŠTENO ZAKRPATI NE ZNAJO, PA S TEM NE MISLIM TVOJE UDARNE JAME V SPODNJEM TRGU, AMPAK KAR CESTO, KI VODI OD ŠOLE PROTI SPODNEMU TRGU, SAJ NI ČUDA, DA SI JE ZADNJIČ OBČANKA NA TEJ CESTI ZVILA NOGO (no, da o cesti Pod gradom ne govorimo)
  - čudi me tudi to, da na tej cesti še ni povozilo kakšnega otroka,v šoli pa se učijo o varni poti v šolo, me pa prav zanima, katera pot je to- aja, še to, naši svetniki razpravljajo o kolesarskih poteh, pa o cesti na Primož , v VUZENICI pa zadeve še v središču niso urejene, saj ne vem več iz koga si delajo norce!
  -no pa še nepokošeni robovi cest,,, pa oh in še in še bi lahko …, pa verjetno boš marsikaj tako videl še sam.

  Upam samo, da to bere tudi kdo od “odgovornih” in da se bo le kaj prijelo in da se bodo stari izboljšale
  Aja. še to, ko sem zadnjič poslušala sejo, pa o postavljenih tablah in tako naprej, …Kolikor vem, bi občina morala imeti pregled nad tem, saj za postavljanje tabel bi se morala plačevati komunalna taksa, tako pa bi lastniki, ko bi dobili račun za poravnavo, kar hitro odstranili table, ki nimajo več pomena, pri vas pa ne vem, kdo ima nadzor nad tem
  upam, da ni predolg komentaR,…

 2. [...] se za tako lep in obširen komentar ” NN “, ki je objavljen pod POZABLJENO SKLADIŠČE, ter ga bom z veseljem objavil kot [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !